Kontakta oss på Kristallhem

Kontakta oss på Kristallhem

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Karlstad eller i närliggande områden? Fyll i vårt kontaktformulär så hittar vi en lösning åt dig!

Vi på Kristallhem arbetar efter ledorden ”kvalitet, rättvisa priser och kundnöjdhet”. Vi är måna om att du som kund ska känna dig nöjd med både slutresultat samt vår service när du anlitar vår städfirma i Karlstad. Så här säger en av våra många nöjda kunder, Axel:

”Flyttstäd 80 kvm. Mycket bra service och noggrann städning som hyresvärden godkände utan anmärkningar”

Vill du bli vår nästa nöjda kund och ta del av våra tjänster inom kontorsstädning, fönsterputsning eller flyttstäd i Karlstad med omnejd? Tveka inte att kontakta oss redan idag så tar vi fram en lösning för dig!

Ta hjälp av oss på Kristallhem!

Vill du anlita vår städfirma i Karlstad för flyttstäd, kontorsstädning eller fönsterputsning? Fyll i formuläret nedan så tar vår skickliga personal fram en smidig lösning för just dina behov! 

Våra kunder är riktigt nöjda!

M
Den bästa flyttstädningen vi har varit med om under de senaste 25 åren. Bra betyg till företaget och dess trevliga personal. Rekommenderas.
Minka
A
Flyttstäd 80 kvm. Mycket bra service och noggrann städning som hyresvärden godkände utan anmärkningar.
Axel
D
Mycket väl genomförd flyttstädning, av en stor lägenhet med komplicerad fönsterputsning. Kristallhem genomförde städningen på ett utmärkt sätt. Det var lätt att få kontakt med dem och jag fick utmärkt service, allt man kan begära!
Daniel