Vad kostar hemstäd i Karlstad

Genom att anlita en professionell städfirma i Karlstad som utför din hemstädning så ofta som du önskar så slipper du alla måsten och kan istället lägga din tid på något roligare. Här kan du läsa mer om vad hemstädning kostar.

Det är många idag som har svårt att få tiden att räcka till för alla vardagliga ting, framför allt om man har familj. Då kan det vara skönt att få hjälp med en del av hushållets sysslor som städningen, som normalt är både tråkigt och tidskrävande men ett måste om man vill ha ett trivsamt hem.

 

Det behöver inte bli så kostsamt att få hjälp med städningen av sin bostad i Karlstad om man anlitar en städfirma som utför arbetet till ett reducerat pris, tack vare RUT-avdrag. Om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din hemstädning kan du kontakta oss på Kristallhem som är en städfirma i Karlstad som utför alla typer av tjänster inom städ.

 

Kostnad för att få hjälp av en städfirma i Karlstad med hemstäd

Hur mycket det kostar att anlita en städfirma som hjälper till med städningen hemma beror på flera olika faktorer som bland annat omfattningen och hur ofta man vill få städat. En normal hemstädning tar mellan 2-4 timmar att utföra och priset per timme kan variera. De flesta väljer att få hjälp med att städa sin bostad en gång varje eller varannan vecka men man kan även välja att få hemstädning både oftare och mer sällan utifrån de behov man har.

 

Genom att använda sig av RUT-avdrag kan man få hjälp med att städa till ett reducerat pris. Ett RUT-avdrag innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av städföretagets arbetskostnader, upp till maximalt 75 000 kronor per år.

 

Detta ingår normalt i en hemstädning

När du anlitar en städfirma i Karlstad för din hemstädning får du en ordentlig genomförd städning av din bostad, nedan kan du läsa om vad som ingår i en hemstädning.

 

  • Dammsugning och avtorkning av alla golv
  • Dammtorkning av bland annat väggar, dörrar, möbler, element, fönsterbrädor, armatur och strömbrytare.
  • Grundlig städning av skåp, lådor, diskbänk och vitvaror utvändigt i kök. Rengöring av köksfläkt, i skåp under diskbänk, mikrovågsugn och bortforsling av hushållssopor.
  • I badrum får du golv och väggar avtorkade, alla vitvaror rengörs, spegel och kranar putsas och golvbrunnen rengörs.

 

Anlita vår städfirma i Karlstad för din hemstädning

Kristallhem är en städfirma i Karlstad som har utbildade och erfarna medarbetare som bland annat utför tjänster som hemstädning, storstädning, flyttstädning och kontorsstädning. Om du vill få din städning utförd med högsta kvalitet och till ett rättvist pris kan du kontakta oss för att boka ett hembesök för en diskussion kring dina städbehov. 

Ta hjälp av oss på Kristallhem!

Vill du anlita vår städfirma i Karlstad för flyttstäd, kontorsstädning eller fönsterputsning? Fyll i formuläret nedan så tar vår skickliga personal fram en smidig lösning för just dina behov!