Välkommen till Kristallhem – din städfirma i Karlstad

Välkommen till Kristallhem – din städfirma i Karlstad

På Kristallhem har vi erfarna och skickliga städare som hjälper privatpersoner, företag och BRF: er med allt från kontorsstäd till fönsterputsning och flyttstäd i Karlstad med omnejd.

Vi vet att städning kan vara tungt och tidskrävande, speciellt i de fall där särskild noggrannhet krävs, som exempelvis vid en flyttstäd. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att städningen utförs noggrant såväl som effektivt av kompetent personal. Vi månar om dig som kund och nöjer oss inte förrän du är nöjd, därför erbjuder vi alltid en nöjd-kund-garanti på 7 dagar.


Grundstommen i vår verksamhet är högkvalitativa tjänster, rättvisa priser och god service. Vår målsättning är att vara det självklara valet när du vill anlita en städfirma i Karlstad för din flyttstäd, kontorsstädning eller fönsterputsning. Sedan vi startade vår städfirma i Karlstad år 2018 har vi fått många goda omdömen från kunder vi är mycket stolta över.
Så här skriver till exempel Minka som anlitade oss för sin flyttstäd:

Den bästa flyttstädningen vi har varit med om under de senaste 25 åren. Bra betyg till företaget och dess trevliga personal. Rekommenderas.
-Minka

Behöver du hjälp med fönsterputsning, kontorsstädning eller flyttstäd i Karlstad med omnejd? Vi hjälper dig! Tveka inte att kontakta oss redan idag så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Ta hjälp av oss på Kristallhem!

Vill du anlita vår städfirma i Karlstad för flyttstäd, kontorsstädning eller fönsterputsning? Fyll i formuläret nedan så tar vår skickliga personal fram en smidig lösning för just dina behov! 

Ta hjälp av oss på Kristallhem!

Få offert

Här hittar du oss på webben