Vår städfirma i Karlstad håller ert kontor skinande rent

Ett rent, fräscht och välstädat kontor är en förutsättning för en produktiv och trivsam arbetsmiljö. Vi på Kristallhem erbjuder högkvalitativa städlösningar anpassade efter era önskemål och behov för att ni ska få en optimal arbetsmiljö som skapar arbetsglädje!

Välkommen till Kristallhem - din lokala städfirma i Karlstad! Vi utför kontorsstädning åt stora som små företag i Karlstad och närliggande orter. Vår vision är att hjälpa er att få en ren och härlig arbetsmiljö att vistas i för anställda och kunder!
 

Därför är det viktigt med ett välstädat kontor

Det är svårt att arbeta fokuserat i en smutsig och stökig miljö. Ett rent och fräscht kontor bidrar istället till en god arbetsmiljö och ökar trivseln för alla som befinner sig i era lokaler. Trivsel skapar i sin tur arbetsglädje, vilket i längden kan öka produktiviteten på er arbetsplats.
 

Vår städfirma i Karlstad hjälper er med högkvalitativ kontorsstädning

Det är en tidskrävande uppgift att städa kontoret på egen hand. Städscheman fördelat på de anställda brukar heller inte vara särskilt uppskattat. Dessutom är det ineffektivt då ni får mindre tid till företagets kärnverksamhet, där du och dina anställda gör som mest nytta.
 
På Kristallhem har vi duktiga och effektiva städare med lång erfarenhet av kontorsstädning. Vi arbetar enbart med städmaterial av bästa kvalitet och städar noggrant, även på svåråtkomliga områden som ofta glöms bort. Vi erbjuder dessutom garantier på vårt arbete – skulle ni ha klagomål på vår städning kommer vi tillbaka och åtgärdar detta.
 

 När ni anlitar vår städfirma i Karlstad får ni alltid

 •  En flexibel lösning anpassad efter era önskemål
 •  Professionell städning av erfarna städare
 •  God service av engagerad personal
 •  Ett konkurrenskraftigt, fast pris
 •  Tid över till annat
 •  Nöjd-kund-garanti 

Flexibla städlösningar till ett bra pris

Vår städfirma i Karlstad erbjuder flexibla städlösningar anpassade efter era önskemål och behov. Oavsett hur stort eller litet ert kontor är eller hur ofta ni vill att vi ska komma och städa så ser vi till att hitta ett prisvärt upplägg som passar just er. Vi erbjuder olika former av abonnemang med varierande städfrekvens från en gång per månad till flera städningar i veckan. Vid behov erbjuder vi även tilläggstjänster såsom exempelvis fönsterputsning.
 

Detta ingår vanligen i våra kontorsstädningar

 •  Dammsugning samt våttorkning av golv
 •  Dammsugning av mattor
 •  Tömning av papperskorgar
 •  Samtliga ytor såsom bord, hyllor, skrivbord, diskbänkar och lister torkas av.
 •  Rengöring av toaletter, handfat och speglar


Vill ni avlasta personalen och rikta fokus på det ni är bäst på? Kontakta oss redan idag om ni är intresserande av att ta hjälp med kontorsstädning! Vi ser fram emot att hjälpa er att hitta ett passande städupplägg för just ert kontor!

Ta hjälp av oss på Kristallhem!

Vill du anlita vår städfirma i Karlstad för flyttstäd, kontorsstädning eller fönsterputsning? Fyll i formuläret nedan så tar vår skickliga personal fram en smidig lösning för just dina behov!