Flyttstädning

Flyttstädning

Att städa ur sin gamla bostad är inte det roligaste, och dessutom finns alltid risken att en flyttstädning som inte blir godkänd kan bli dyr. När du anlitar oss för flyttstäd i Karlstad kan du känna dig trygg med att städningen utförs på ett korrekt sätt, så att du istället kan lägga din energi på ditt nya hem!
 

Vad ingår i en flyttstädning i Karlstad?

Efter att du tömt din bostad på möbler och tillhörigheter dammsuger vi och torkar av samtliga ytor med städartiklar av bästa kvalitet. Även svåråtkomliga ställen som exempelvis bakom spis, badkar och vitvaror rengörs grundligt, och alla fönster putsas.
 
Vår städfirma i Karlstad erbjuder fasta priser på flyttstädning och finns till hands för dig som behöver hjälp i Karlstad eller närliggande orter. Vi ser även till att du får nyttja RUT-avdraget


Kvalitetsgaranti

Vi vet hur viktigt det är att både du som beställare av flyttstädningen såväl som köparen av din bostad blir nöjd. Därför erbjuder vi en Nöjd kund-garanti på 7 dagar. Skulle någonting mot förmodan behöva åtgärdas i efterhand kommer vi alltså tillbaka och ordnar detta utan kostnad.
 
Tveka inte att kontakta oss redan idag om du vill ha en kostnadsfri offert eller om du vill boka in en tid för flyttstäd i Karlstad med omnejd! 

Ta hjälp av oss på Kristallhem!

Vill du anlita vår städfirma i Karlstad för flyttstäd, kontorsstädning eller fönsterputsning? Fyll i formuläret nedan så tar vår skickliga personal fram en smidig lösning för just dina behov!