Fönsterputsning

Fönsterputsning

Skjuter du likt många andra upp att putsa dina fönster in i det sista, trots att du vet hur mycket rena fönster gör för intrycket i din fastighet? Vi hjälper dig! Kristallhem är din lokala städfirma i Karlstad som utför fönsterputsning åt privatpersoner, företag och BRF: er i Karlstad med omnejd. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vet vad som krävs för ett skinande rent slutresultat som överträffar dina förväntningar av vad en professionell fönsterputsning kan göra!

När du anlitar Kristallhem för fönsterputsning får du alltid:

 • Ett slutresultat av hög kvalitet
  Våra professionella städare har hela 8 års erfarenhet inom branschen och ser till att dina fönster rengörs noggrant och effektivt.
 • Rättvisa, fasta priser och rätt till RUT-avdrag
  Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra tjänster och ser till att du som privatperson får ta del av RUT-avdraget när du anlitar oss.
 • Nöjd kund-garanti på 7 dagar
  Om du har synpunkter på vårt arbete kommer vi tillbaka och åtgärdar detta.

  Tveka inte att kontakta oss redan idag om du vill ha en kostnadsfri offert eller om du vill boka in en tid för fönsterputsning av vår städfirma i Karlstad!

Ta hjälp av oss på Kristallhem!

Vill du anlita vår städfirma i Karlstad för flyttstäd, kontorsstädning eller fönsterputsning? Fyll i formuläret nedan så tar vår skickliga personal fram en smidig lösning för just dina behov!