Hemstädning

Hemstädning

Att städa hemma är något som de flesta tycker är både tråkigt och tidskrävande men också nödvändigt för att skapa en trivsam boendemiljö. Det finns dock lösningar som gör att man kan få ut det bästa av bägge världar, som att anlita vår städfirma i Karlstad för din hemstädning. Du bestämmer själv hur ofta du vill få städat, en gång i veckan, varannan vecka, en gång i månaden eller exakt så ofta som du önskar.

 

Dessutom har du möjlighet att använda dig av RUT-avdrag vilket betyder att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Kontakta oss på Kristallhem om du vill få hjälp med hemstädning i Karlstad.

 

Låt oss hjälpa dig med hemstädning i Karlstad

Kristallhem är en städfirma i Karlstad som erbjuder hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning och fönsterputs åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Våra skickliga medarbetare har yrkesutbildning och lång erfarenhet inom branschen vilket betyder att vi alltid utför vårt arbete noggrant och med högsta kvalitet. Vi lämnar dessutom en nöjd-kund-garanti i 7 dagar. Kontakta oss för att boka ett besök så att vi kan lämna en offert med ett rättvist pris för din hemstädning.

Ta hjälp av oss på Kristallhem!

Vill du anlita vår städfirma i Karlstad för flyttstäd, kontorsstädning eller fönsterputsning? Fyll i formuläret nedan så tar vår skickliga personal fram en smidig lösning för just dina behov!