Kontorsstädning

Kontorsstädning

Med en ren och välstädad arbetsplats får er personal rätt förutsättningar att trivas och arbeta kreativt. Kristallhem är din lokala städfirma i Karlstad som erbjuder flexibla städlösningar med rättvisa priser till stora såväl som små företag i Karlstad med omnejd.
 

Skräddarsydda lösningar

På vår städfirma i Karlstad har vi duktiga och effektiva städare med lång erfarenhet av kontorsstädning. Vi tillhandahåller skräddarsydda upplägg där varje enskild kunds behov och önskemål styr. Vi erbjuder exempelvis olika former av abonnemang som sträcker sig från flertalet städningar/vecka till en gång/månad, och vid behov utför vi även fönsterputsning. Vi på Kristallhem tillämpar ingen uppsägningstid på våra abonnemang, då vi ser det som vår uppgift att få er att vilja stanna kvar hos oss som kund.
 

Nöjd kund-garanti

För att våra kunder ska känna sig trygga med att anlita vår städfirma i Karlstad erbjuder vi alltid en Nöjd kund-garanti på 7 dagar. Skulle ni ha några synpunkter på vårt arbete kommer vi alltså alltid tillbaka och åtgärdar detta.
 
 
Varmt välkommen att göra en offertförfrågan, eller kontakta oss redan idag så tar vi fram en smidig städlösning som passar just er!

Ta hjälp av oss på Kristallhem!

Vill du anlita vår städfirma i Karlstad för flyttstäd, kontorsstädning eller fönsterputsning? Fyll i formuläret nedan så tar vår skickliga personal fram en smidig lösning för just dina behov!